TEASERN ÄR UTE!

Hej på er gott folk! Visst har tiden gått fort sedan premiären?! Vill ännu å arbetsgruppens vägnar tacka alla dem som kom på Club Between Storeys och pressvisningen. Det var en oförglömlig kväll och våra artister Stockers!, Opaque Buff och DJ-duon NAvy Awesome! sprängde banken med sina uppträdanden, tack tack TACK!
Men hörni, det som jag egentligen skulle visa er är den fantastiska Love Between Storeys teasern. Varsågoda!
Ha en skön adventstid!


/ Enni
07.12.2011 kl. 12:42

PREMIÄR IKVÄLL!

Nu är den här, dagen då allt kulmineras!

Premiär på Love Between Storeys ikväll på Dubrovnik / Kino Andorra, Eriksgatan 11, Helsingfors fr.o.m kl 21:00! 5€ inträde, inkluderar garderob. (F-18)

Film var 40e minut i salen, i baren spelar DJs Navy Awesome, Stockers! och Opaque Buff. VÄLKOMMEN till CLUB BETWEEN STOREYS!
02.11.2011 kl. 14:44

To do-listor

Imorgon smäller det!
Idag intervjuades Nisse för Pixel på FST5, den kommer att visas 11.11 (tidigare sade jag ett annat datum, så strunta i det). Jag fotade under intervjun och fungerade som Nisses PR-person (läs: surrogatmamma).
Nu sitter Tom, Nisse, Mandi och jag i G18 och fixar to do-listor, prickar av, fyller i Exceltabeller och helt enkelt gör. Bilder senare!


/ Enni
01.11.2011 kl. 13:31

Lugnet före stormen

Konstigt lugnt på "premiärofficen" (läs: klassrum 204 på G18). Tom är stressad med teknik, Nisse skriver tal, jag skriver examensarbetets inledning och de andra är på vift, troligen jobbar John med att göra något med själva filmen hemma hos sig.
Nisse övertalade också mig att vara host på premiären, så ni får se mig stamma och rodna på scenen med en mikrofon.

Har mailat Sahara Hotnights och bjudit in dem till premiärklubben, eftersom de har spelning i Helsingfors samma kväll, så förhoppningsvis kan de komma och rojva till Andorra efteråt!

Nästa veckas onsdag 9.11 ska ni se på Pixel på FST5 kl 20.35. Nisse intervjuas och en insert på LBS visas!


Hälsningar från Nisses rygg och mig!

31.10.2011 kl. 14:17

Planschorgie

Nu är dom här! Förhoppningsvis stöter ni på våra planscher runtom i huvudstadsregionen!

På lördagen ska ni också läsa Östra Nyland, där kommer att finnas en intervju med Enni om Love Between Storeys. Hurraa!
27.10.2011 kl. 12:17

Affischer missing in action

Det bidde inga Love Between Storeys och Club Between Storeys-planscher och affischer idag. Synd att man betalar för en tjänst att få dem idag, men var blev de sen?

I vilket fall som helst så går det framåt, bokade intervjuer, intresserade bloggare och i skrivande stund 92 attending på Facebookeventet!

Så nästa vecka affischpatrull på ett ställe nära dig!

Trevligt veckoslut,

Enni
21.10.2011 kl. 19:16

Jobba jobba jobba!

Nu sitter vi alla febrilt och kontaktar alla möjliga och omöjliga medier vi bara kan komma på. Men det lönar sig! Finlandssvenskt filmcentrum har redan igår satt upp en grej om vår premiär. Whoop!
Annars har vi försök välja det andra bandet inför premiären och lyssnat på flera olika alternativ. Spännande att se vad det sist och slutligen blir.

-Bambi


19.10.2011 kl. 15:41

Do work!

En stor del av arbetsgruppen är än en gång samlad på G18 för att kontakta media och få premiärklubben samt pressvisningen synlig. Så ifall ni vill skriva om oss, åt oss eller med oss kontakta oss gärna på enni@betweenstoreys.com.

Dessutom har vi precis fått nys om att vi får några eugen till vår premiärkassa från ett trevligt ställe som vi tycker om och tydligen tycker de om oss också, så hooray for teamwork!

Men seriöst, kom på premiärklubben! Dans, film, underbara mänskor och fin stämning toppad med bra och framförallt mångsidig musik utlovas!

www.facebook.com/betweenstoreys
www.facebook.com/profile.php?id=603786083&ref=pb#!/events/127503064022718/


We working, yes!


/ Enni

18.10.2011 kl. 12:41

Premiärklubbsinbjudan!

HEJ HEJ HEJ!

Nu är ni alla hjärtligt inbjudna till vår premiär och framförallt klubb "Club Between Storeys"! Gå in på Facebookeventen och änmäl dig som attending.

Detta är Club Between Storeys:

2.11 kl. 21:00 framåt på Dubrovniks Lounge/ Kino Andorra, Eriksgatan 11, Helsingfors.

Love Between Storeys-filmen kommer att spela hela med jämna mellanrum i biosalongen, undertiden som band och djs spelar i baren.

Bland artisterna hittar vi sleezerockbandet Opaque Buff som kommer att rocka hårt med oss. Två DJ-tjejer Astro-Sofia och Hanna Karina från klubben You are the Light kommer att spela kvällens partysoundtrack för att få er på dansgolvet. Ett till band kommer att spela under kvällen, men det meddelas senare.


So bring your dancing shoes with you or just enjoy the music and atmosphere!

5€ inträde inkluderar narikka.


Dessutom kan ni se oss på Helsingin lyhytelokuvafestivaali den 8.11! Mer information om det HÄR.

Ses där,

Enni
17.10.2011 kl. 12:53

Blue1 tog våra pengar och sprang

Så dramatiskt var det inte riktigt, men flygen våra skådespelare skulle ta från London till Helsingfors och tillbaka är längre inte giltiga. Blue1 bestämde sig för att dra in rutten HEL-LON, så Nisse och Tom fick sätta tre timmar tid på att försöka ordna nya flyg till skådisarna, kontakta flygbolag och allmänt säätä. En tid som borde ha blivit använd till något mycket viktigare, premiären.

Läs Nisses inlägg på hemsidan här. WE BE UNHAPPY, BLUE1!
14.10.2011 kl. 18:26

A day in the life of...

HEJ!

Idag hade vi ett brainstormingmöte med delar av arbetsgruppen för att titta på layouten för hemsidan, marknadsföringsmaterial och premiärmaterial (t.ex. biljetter). Dessutom blev vi äntligen eniga om namnet på själva premiärklubben - som ni får höra inom kort, så fortsätt läsa och kolla in Facebooksidan!

Dessutom har ett band fått förhinder att komma och spela på klubben, så ifall ni eller era kompisar känner någon eller har ett band som skulle kunna tänka sig att spela inför fina mänskor onsdagen 2.11. på Andorra, så tag kontakt med Enni på enni@betweenstoreys.com.


(skulle sätta in en bild på dagens möte, men jag kan inte använda min laptop)

/ Enni
13.10.2011 kl. 20:13

A day in the life of...

HEJ!

Idag hade vi ett brainstormingmöte med delar av arbetsgruppen för att titta på layouten för hemsidan, marknadsföringsmaterial och premiärmaterial (t.ex. biljetter). Dessutom blev vi äntligen eniga om namnet på själva premiärklubben - som ni får höra inom kort, så fortsätt läsa och kolla in Facebooksidan!

Dessutom har ett band fått förhinder att komma och spela på klubben, så ifall ni eller era kompisar känner någon eller har ett band som skulle kunna tänka sig att spela inför fina mänskor onsdagen 2.11. på Andorra, så tag kontakt med Enni på enni@betweenstoreys.com.

13.10.2011 kl. 20:03

Premiär på kommande!

Nu har jobbet börjat för att ordna en Love Between Storeys premiär. Arbetsgruppen samlas, jobbar kring marknadsföringsplaner, finansiering, planering, brainstorming och möten. Jag är personligen så lycklig att få vara med om ett så banbrytande och framförallt intressant projekt som denna underbara film. All respons vi har fått från visningar och teasers har varit enbart positiv och de som sett en del har alla velat se mer, vilket ju tyder på att den gillas.

Dessutom fick jag sms av Nils-Erik 04.30 inatt att Love Between Storeys blivit vald till Helsingin lyhytelokuvafestivaali, som bara är en sådan otrolig nyhet och milstolpe. Ord kan inte beskriva stämingen och lcykan i arbetsgruppen.

Without further ado, premiär onsdagen 2.11 i Andorra, Eriksgatan 11, Helsingfors (mer info kommer senare, event på Facebook in the making). Alla är varmt välkomna, så pricka in det i er kalender. Det lovas film och klubb med fina uppträdanden (ingen hissmusik - lovar!).

Helsingin lyhytelokuva festivaali 8-12.11. Se länken ovan för mer information om biljetter och utrymme.
Kom också ihg att checka websidan där det också förs en blogg av killarna.

Love Between Storeys önskar er en finfin solig dag från Helsingfors.Ciao,

Enni
12.10.2011 kl. 16:18

Visningar av Love Between Storeys!

Hejsan i höstvädret! Filmen är färdig, nästan till hundra procent.

Den första visningen för publik ordnades i slutet av augusti på Konstens natt på G18 innegård tillsammans med några andra kortfilmer. Nu har vi äran att bjuda er in på fler visningar!

18.9, kello 18:00 - 00:00, Lookin' good, Finland! (Kattilahalli, Suvilahti)
23.9, from 18:00 - 20:00, Young Talents: Love lives - love dies. Lyhytelokuvia! (Sello Bibliotek, Alberga)
29.9, from 17:00 - 19:00, Luckan, in Helsinki

Lookin' Good Finland är en kulturfestival där vår film är "det mest intressanta nya finländska modet, musiken och konsten". Så välkommen, ta med kompisar, familj eller en främling och njut av våra och andras fina skapelser!

Länkar på Facebook:
Lookin' Good Finland
Young Talents
Love Between Storeys
16.09.2011 kl. 15:26

Vad händer med LBS?!

Hej där.

För tillfället har det blivit en paus med uppdateringarna i formen anteckningar och foton. Som bäst håller Nils-Erik, Tom och Hemu på med musiken till filmen, jag tror det har blivit för mycket Bossa Nova i studion. En finslipning av filmen och voilá, snart är den färdig för Tampere Filmfestival!


Stay tuned så får ni veta mer hur processen framskrider!'Enni
18.01.2011 kl. 21:45

Love Between Storeys är en romantisk komedi om två personer som fastnar i en hiss. Här får ni följa med hur man gör en kortfilm på kort tid, med så gott som nollbudget och en stor grupp unga volontärer. Vi består (bl.a.) av producenterna Tom Norrgrann, Nils-Erik Ekblom och John Åhman och produktionsassistenterna Karoliina Kuusi, Enni Grundström, Anne Kaukonen och Mandi Broms. Luta er tillbaka, läs, njut.

Senaste kommentarer

03.12, 12:57Långkalsare till Dubbsessionen av adarling.ratata.fi
17.10, 13:35Au revåir! av http://eimk.blogg.se/
17.09, 08:10Ka Ka Karonka! av moneypenny.ratata.fi
15.08, 18:47Söndag är filmdag av Minni